Teraz jest 19 kwi 2018 16:13:19




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Pocketbook 611 czy polecacie 
Autor Wiadomość
Mod

Dołączył(a): 24 lis 2012 17:06:02
Posty: 768
eCzytnik: PB622
Post Re: Pocketbook 611 czy polecacie
Dostałem następującą odpowiedź: Wszystkie problemy związane z oprogramowaniem "empik" proszę zgłaszać bezpośrednio do tej sieci sklepów, oprogramowanie to zostało stworzone bezpośrednio przez producenta dla empik omijając polską dystrybucję. No więc będę śledził sprawę dalej ;)


20 gru 2012 12:59:00
Zobacz profil
Użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 lis 2012 23:25:18
Posty: 32
eCzytnik: Narazie naprawiam
Post Re: Pocketbook 611 czy polecacie
Pisałeś maila do media71 czy coś takiego? Od nich otrzymałem tę samą odpowiedź. Napisałem maila ze swoim problemem bezpośrednio z formularza ze strony. Dostałem odpowiedź, że jeśli moje problemy nie znikną po wykonaniu instrukcji podanej przez nich, prześlą link do empikowego oprogramowania. Napisałem, że ich instrukcja nic nie dała. Jak tylko dostanę link do oprogramowania dla 611 niezwłocznie napiszę i udostępnię go wszystkim.


20 gru 2012 21:31:09
Zobacz profil WWW
Mod

Dołączył(a): 24 lis 2012 17:06:02
Posty: 768
eCzytnik: PB622
Post Re: Pocketbook 611 czy polecacie
Napisałem na ogólny e-mail wsparcia polskiego. Odpowiedź przyszła rzeczywiście od "media71". Proponuję napisać na wsparcie ukraińskie - odpowiedzieli szybko i konkretnie: pocketbook-f169/software-empik-dla-pb-622-touch-link-t12495.html


20 gru 2012 22:30:30
Zobacz profil
Użytkownik

Dołączył(a): 07 gru 2012 23:07:57
Posty: 15
Post Re: Pocketbook 611 czy polecacie
Już rozpracowałem jak czytać komfortowo PDF na PB 611. Używam trybu rozpływu, (chyba Reflow czy jakoś tak). Czytnik sam dostosowuje rozmiary do ekranu. Jednak mam problem z jedną książką. Przed zmianą trybu wszystko jest dobrze tylko standardowo czcionka jest mała. Natomiast po ustawieniu trybu zanikają polskie litery. Sprawdzałem do tej pory na 4 książkach tą opcje i tylko z jedną był problem jeśli chodzi o znaki.
Domyślam się, że chodzi tu o kodowanie. Jak to zmienić na poziomie PC, żeby rozwiązać problem?


27 gru 2012 12:23:04
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Skocz do: