|
|
Teraz jest 21 lis 2024 22:25:27
|
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych!
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
Dołączył(a): 11 lip 2007 19:46:01 Posty: 887 Lokalizacja: www.eksiazki.org
|
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych!
Witajcie!
Większość z Was może mnie kojarzy - albo ze starego forum, albo z gg lub e-maili. Może też widzieliście stronę O mnie na starej witrynie. Tym, którzy mnie nie znają przedstawię się.
Mam na imię Krzysiek. Urodziłem się Roku Pańskiego 1988 i mieszkam na Warmii. Jestem tegorocznym maturzystą. Interesuję się komputerami oraz książkami i kilkoma innymi rzeczami Lubię zwłaszcza fantastykę (ze Star Wars na czele - widać po nicku i avku). Na tym forum jestem adminem od nic nie robienia A na poważnie, to jeśli będziecie mieli jakiś problem, to zawsze możecie napisać albo na gg: 1492205 lub też maila: obi-one@eksiazki.org Mam nadzieję, że mimo kasacji starych postów i zaczynania od początku wspólnymi siłami rozruszamy to forum.
Zapraszam wszystkich do napisania kilku słów o sobie na dobry początek, a później do aktywnego pisania w innych działach.
Ostatnio edytowano 03 cze 2008 12:00:26 przez Obi-One, łącznie edytowano 1 raz
|
15 lip 2007 21:39:01 |
|
|
Pocketbook Killer
Dołączył(a): 13 lip 2007 20:07:55 Posty: 1513 Lokalizacja: Toruń
eCzytnik: Kindle 3 WiFi
|
Coś o sobie: wiek - 25 lat, imię: Zbych. Zainteresowania: książki (poważnie!), komputery oraz piłka nożna (okresowo).
|
15 lip 2007 21:43:55 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 15 lip 2007 20:25:39 Posty: 215 Lokalizacja: KrakĂłw/ZamoœÌ
|
Cześć! Mam na imie Miłosz. jestem tegorocznym maturzystą i mam nadzieje przyszłym studente. Moje zainteresowania to piłka nożna oraz historią. jestem z Zamościa ale ucze sie w Krakowie stąd moje zagadkowe pochodzenie.
_________________ http://toolsweb.pl/
|
15 lip 2007 22:07:31 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 15 lip 2007 19:05:04 Posty: 177 Lokalizacja: SĂŞpopol, Olsztyn
|
Witam wszystkich serdecznie! Jak sam nick wskazuje, na pierwsze imię mam Krzysiek . Część z Was powinna mnie kojarzyć z ebooki.go.pl gdzie czasami nawet udzielałem się jako moderator, teraz będę się opierdzielał tutaj .
O mnie - rocznik 88, czyli tegoroczny maturzysta, chwilowo zawieszony gdzieś w czasoprzestrzeni pomiędzy liceum a studiami, ponieważ jeszcze nie wiem gdzie będę kontynuował naukę. Zainteresowania standardowe - książki ( w ostatnich latach jakoś mniej, ale przez te wakacje staram się to zmienić ), oraz piłka nożna ( przez dwa lata grałem w juniorach klubu Łyna Sępopol, wprawdzie to tylko okręgówka, ale śmiechu i zabawy była kupa. Szkoda, że wiek nie pozwala mi kontynuować "kariery"..)
No i to by było na tyle.... Mam nadzieję poznać nowych ciekawych ludzi. Na ebooki.go.pl było ich sporo, myślę, że z gtwe.xt.pl też ich trochę tutaj zawita, no i liczę też na tych całkiem nowych. Przybywajcie!
_________________ Myślenie boli tylko za pierwszym razem...
|
15 lip 2007 22:20:14 |
|
|
Mod
|
Witam wszystkich przedstawiających się powyżej i poniżej W sumie to mój pierwszy raz - - kiedy zaczynam na forum tabula rasa i ciekawe ile to wszystko pociągnie... może to być początek czegoś wielkiego - czego naprawdę wszystkim życzę - i naprawdę chcę być tego częścią
Mam na imię Dariusz, jestem z Pomorza, jestem spod znaku Skorpiona i mam 28 lat - dwudziestka dziewiątka w listopadzie będzie
Niewiele o sobie mogę powiedzieć, jeszcze mniej chcę - mam nadzieję, że wkrótce i tak wszyscy poznamy się od naszych najlepszych (i nie tylko ) stron, więc nie ma co pisać po próżnicy
Co jeszcze?... Cóż, to może być początek pięknej przyjaźni...
Pozdrawiam!
|
16 lip 2007 17:32:49 |
|
|
Konto usuniete
|
z racji lenistwa pozwalam sobie skopiowiac me powitanie z innego forum.
juz po minie widac zem uparty baran ,
- moj ulubiony kolor: biały
- mieszkam and morzem, w pieknej Gdyni aczkolwiek nie umiem plywac:
i kocham samochody:
studiuje na akademi morskiej, a po sesji zawsze promiennie sie usmiecham :
na codzien pracuje - jak jestem juz po to i wyplata na koncie :
t
Ostatnio edytowano 16 lip 2007 18:37:45 przez Konto usuniete, łącznie edytowano 1 raz
|
16 lip 2007 17:37:15 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam wszystkich ponownie !
Mam na imię Elka.
Jak narazie udało mi się jakoś przetrwać pierwszą klasę LO o nachyleniu humanistycznym.
Mimo że powinnam być dobra z historii to mam z nia największe problemy
Zainteresowania ? Jazda konna, muzyka (to chyba każdy lubi) - przedewszystkim rock, punk, czasem metal. Bardzo lubię sie 'pieścić' z kwiatkami, wprost je uwielbiam ! Książki... Tak kiedyś czytałam, gdy jeszcze byłam beztroską gimnazjalistką jednakże teraz mam coraz mniej czasu.
Filmy - Romantyczne - przedewszystkim !
Plany na przyszłość : Poradzić sobie dobrze z maturą, oraz dostać sie na studia do Torunia.
Oddać krew.
|
16 lip 2007 18:01:56 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 13 lip 2007 13:39:17 Posty: 318 Lokalizacja: GdaĂąsk
|
Tak ogólnie o mnie:
- Imie: Kamil przez znajomych nazywany mako, makeś
- Urodzony w 1988r na lubelszczyźnie
- Zamieszkały: aktualnie pogranicze Warmii i Mazur
- Jak się dostałem? : przeniosłem się tu z forum strony eksiazki.org
Zainteresowania:
- Komputery (Zwłaszcza grafika)
- Fotografia (amatorsko, cyfrowa)
- Muzyka (techno, house, trance, elektro, dacne, disco, HH, oraz niektore utwory z kazdego gatunku )
- Motoryzacja
- Psychologia
- I inne ktorych nie chce mi się już wymieniać
Plany na przyszłość:
Na dzien dzisiejszy oczekuje na wyniki rekrutacji od ktorych zalezy moja przyszlosc poki co licze iż bede studentem potem znajde sobie bogatą i piękną żone i bede zył długo i szcześliwie
|
16 lip 2007 18:07:24 |
|
|
Pocketbook Killer
Dołączył(a): 13 lip 2007 20:07:55 Posty: 1513 Lokalizacja: Toruń
eCzytnik: Kindle 3 WiFi
|
Hyhy... Ależ zapraszam, zapraszam
|
16 lip 2007 18:14:52 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 16 lip 2007 18:24:08 Posty: 211 Lokalizacja: Land Of No Return
|
Heyka użytkownicy tego, mam nadzieję, lepszego forum!
To ja może skromnie
- Mam 17 lat,
- Prawdziwe miejsce zamieszkania: Rabka - Zdrój (Małopolska),
- Zainteresowania: Broń Biała, Pisarstwo, Muzyka Progresywna, Anime, Fantasy, Sci-F...
- Na tamtym forum znany, jako Lord_of_Darkness...
To chyba tyle na mój temat
16 lip 2007 18:50:32 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 16 lip 2007 18:35:47 Posty: 149 Lokalizacja: Wrocek
|
Hail!
Fjuczers z Wrocka, tegoroczny Maturzysta, lat 19
Zainteresowania: Metal, RPG, cRPG, jRPG, Komixy, Fantastyka, MMO (lubie pyknac pare lvl )...
a no i najwazniejsze: DRZEMKI - to jest to!
_________________ Żołnierze żyją. I zastanawiają się dlaczego.
Obecnie: Nintendo DS jrpg
|
16 lip 2007 19:19:29 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 16 lip 2007 17:00:00 Posty: 49 Lokalizacja: Ukryte Krolestwo
|
chyba moja kolej..
jestem przemykającą cichutko na paluszkach wielbicielka literatury.. nie pasuje do żadnego rocznika.. nie pasuje do żadnego realnego miejsca na ziemi.. a cóż dopiero mówić o mieście czy wsi.. mój świat ma wymiar 2mx1,90m.. moja siła jest moja wyobraźnia.. mój plan na resztę życia.. trwać.. i sprawić by każdy znalazł powód do uśmiechu.. tak na jedna milisekundę w ciągu doby..
_________________ paranoiczna zwolenniczka Zakazanych i Malazanskich Ksiag
|
16 lip 2007 19:52:47 |
|
|
Konto usuniete
|
Hey!
Lat mam wystarczajaco dużo żeby się sama zarejestrować, wakacje żeby trochę powedrowac. Na razie tylko po internecie - dzięki temu tutaj trafiłam, a w planie tez po Polsce.
Zainteresowania? Sporo. Książki też
|
16 lip 2007 20:47:26 |
|
|
Konto usuniete
|
Dzień dobry wieczór - ja z tamtego forum znana pod tym samym pseudo co teraz, wiecznie głodna bidna studentka o zainteresowaniach wszelakich z naciskiem na drzewa, szeroko pojętą kulturę i chemię organiczną (w szczególności dział alkohole;p)
|
17 lip 2007 0:47:19 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam , ja tu nowy . 15 latek z podkarpacia . Zainteresowania Anime , RPG , TCG , informatyka i fantasy . Wierny fan J.K.Rowling
|
17 lip 2007 22:39:29 |
|
|