|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 24 lis 2024 8:23:36
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
InkBook Classic - Parę pytań
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
|
InkBook Classic - Parę pytań
Witajcie, mam do was parę pytań związanych z InkBook Classic: - Kiedy próbuje zalogować się do Midiapolis Drive lub News, ciągle wyskakuję mi komunikat "Wystąpił błąd podczas procesu logowania" - Próbowałem przywracanie ustawień fabrycznych, zmianę hasła, zmianę sieci WIFI, oraz inne cuda, jednak nic nie działa. Co muszę zrobić aby zalogować się do konta w Mediapolis News i Drive? - Który program do czytania jest lepszy? Mam do wyboru dwa (Adobe Reader oraz FBReader) - W preferencjach mam następujące tryby odświeżania: BLWH ( wybranie liczby i zaznaczenie ) - aktualnie 5 i brak zaznaczenia FULL (zaznaczenie tak nie ) - Brak zaznaczenia LOCAL (wybranie liczby i zaznaczenie) - aktualnie 5 i zaznaczenie - Na jaki czas warto ustawić uśpienie i zamknięcie urządzenia? - Kiedy warto używać przycisku ręcznego odświeżenia, co ile stron?
|
17 maja 2016 19:39:32 |
|
|
Użytkownik
eCzytnik: inkbook classic
|
Re: InkBook Classic - Parę pytań
Zarejestruj się w drive.midiapolis.com, a potem spróbuj na czytniku. U mnie zadziałało.
|
18 maja 2016 19:14:58 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|