t3d: post pisany z nowego konta przez ludzi ze sklepu czytio. Zmieniłem autorstwo na właściwe.
Cześć wszystkim ! hm, myślę nad kupnem czytnika i dlatego też założyłam na forum konto . Myślałam o PB Touch HD ale widzę że odradzacie ?
_________________ Więcej informacji, praktycznych porad oraz testów czytników na www.blog.czytio.pl Zachęcamy również do kontaktu kontakt@czytio.pl oraz 71 343 26 15
Nie licz na odpowiedź na tym forum - jest martwe albo optymistycznie mówiąc: w stanie agonalnym.
Są wakacje. Ludzie odpoczywają. Na temat tego czytnika jest kilka wątków. Szukanie nie boli. Poza tym to mało popularny czytnik (wśród użytkowników tego forum) więc niewiele osób może coś na jego temat napisać.
_________________ Czytniki: 1 - Onyx Book X61E - samoczynnie pękł ekran w trakcie całonocnego ładowania 2 - PocketBook Basic 2 (614W) - sprzedany w stanie idealnym po 20 miesiącach użytkowania. 3 - PocketBook Touch Lux 3 (626) - sprzedany w stanie idealnym po 55 miesiącach użytkowania. 4 - PocketBook Touch Lux 4 (627) - RIP (samoistnie pękł ekran). 5 - PocketBook InkPad 3 (740) - mój, PocketBook Verse(629) - żony, Kindle PW5 - syna, Kindle 8 - córki, Kindle 7 - zapasowy
Nie czujcie się zobowiązani do odpowiadania. To znowu ukryte czytio...