Teraz jest 24 lis 2024 23:24:59

Szukam czytnika 
Autor Wiadomość
Użytkownik

eCzytnik: brak
Post Szukam czytnika
Witam,
wiem, że temat był poruszany na forum setki razy, ale mimo wszystko potrzebuję porady.
Zależy mi na czytniku:
-prostym w obsłudze; już wiem, że tak czy siak będę musiała skonwertować pdf, ale chciałabym, żeby te skonwertowane książki dało się przeczytać bez większych problemów
-mam ograniczone zaufanie do ekranów dotykowych zależy mi na czymś, co nie odpala się w torbie samo z siebie,
-wifi musi być,
-powinna być możliwość robienia notatek i zakładek,
-podświetlany ekran jest mile widziany, ale nie jest to konieczne

Zastanawiam się nad podstawowym Kindlem, ale podoba mi się Onyx Boox A62S Evolution i chyba najbardziej Onyx Boox I62 HD Angel Glow, choć jak mówię, do ekranów dotykowych stosuję zasadę ograniczonego zaufania.

02 cze 2013 19:49:28
Użytkownik

Post Re: Szukam czytnika
Z tych co wymieniłeś to najfajniejszym czytnikiem jest Onyx Boox I62 HD Angel Glow choć posiada nieco trupie światełko.
Wszystkie czytniki amazona są proste w obsłudze i posiadają wifi w zasadzie każdy czytnik posiada możliwość robienia zakładek oraz notatek jednak jak chcesz robić notatni to nie uciekaj przed ekranem dotykowym jest intuicyjny i wiele wygodniejszy w obsłudze. Jeszcze jedno jak masz dość duży budżet(aktualnie chyba 777zł) to zdecydowanie polecam Ci czytnik KOBO AURA HD nie dość że posiada chyba najlepszy aktualnie ekran to jeszcze podświetlanie bije na głowę inne czytniki kolejną zaletą jest to ze posiada większy ekran przy zachowaniu kompaktowych rozmiarów co z kolei pozytywnie wpływa na PDFy jak i książki.

06 cze 2013 11:11:07
Użytkownik

eCzytnik: Kindle PocketBook Kobo Tolino
Fajnie wyszło: "...jest Onyx Boox I62 HD Angel Glow..." i dalej "...posiada nieco trupie światełko.".

06 cze 2013 17:38:41
Zobacz profil WWW
Użytkownik

eCzytnik: brak
Dzięki isaak jeszcze wybiorę się do vobisu przyjrzeć się czytnikom .
Cyfranek: Hahahaha :lol: a teraz poproszę o jakieś praktyczne porady.

06 cze 2013 22:40:14
Użytkownik

Cyfranek napisał(a):
Fajnie wyszło: "...jest Onyx Boox I62 HD Angel Glow..." i dalej "...posiada nieco trupie światełko.".

Trupie nie trupie podświetlanie w czytniku to niesamowita wygoda, widzę to po sobie a kolor światła to kwestia kilku tygodni i nie będzie robiło różnicy :) Onyxy znam tylko z zabawy nimi gdzieś w sklepach i chodziły całkiem całkiem jak na kilka minut zabawy.

07 cze 2013 0:37:08