Zna ktoś może najprostszy sposób na zdalne korzystanie z Kindla? Od roku nie mam już możliwości korzystania z czytnika i szukam rozwiązania problemu. W internecie znalazłem podstawkę z przyciskami mechanicznymi ale cena kosmiczna kilkaset dolarów. Następnie trafiłem na pilota z bloga mbarabasz, ale nie ma kontaktu z autorem. Wiem że można zmodyfikować Kindla za pomocą jailbreak. Najlepiej chciałbym sterować Kindlem przy pomocy smartfona (autor powyższego bloga udostępnił kod aplikacji, którą trzeba również zmodyfikować)
Dziś trzeba pisać o mieczach, czarach, toporach i wojowniczkach w blaszanych bikini, wszystko inne to już jest nisza w niszy. Albo o nastoletnich wampirach.
Tak fizycznie nie jestem wstanie czytać i przewracać stron w tym samym czasie. Posiadam Kindle 3 (keyboard). Taki pilot rozwiązałby problem. Poniżej znalazłem takie możliwości.
Dziś trzeba pisać o mieczach, czarach, toporach i wojowniczkach w blaszanych bikini, wszystko inne to już jest nisza w niszy. Albo o nastoletnich wampirach.