Użytkownik
|
Pytanie do adminow
Prosilam o polecenie jakiejs ksiazki, moj post zostal wrzucony przez @marcinchicago39 do reqestow, nie wiem czy jest on adminem ale skoro mogl przerzucic to chyba ma jakies pawa na tym forum a za chwile zostalam skasowana przez kogos i jeszcze ten osobnik zmyl mi glowe ze nie w tym dziale powinnam zadac to pytanie. Hmmm nie rozumiem jednego dlaczego admini sie jakos nie porozumiewaja miedzy soba i nie zdecyduja sie na konkretne zasady jeden przerzuca drugi wyrzuca a za chwile sie okaze ze to spam i zostane ostrzezona a pozniej wyrzucona z forum, w sumie to moze lepiej byc biernym i tylko sobie zasysac ksiazeczki, nic sie nie odzywac to i nikt sie czepiac nie bedzie
|
Admin
Dołączył(a): 11 lip 2007 19:38:54 Posty: 3266 Lokalizacja: Kraków
eCzytnik: eClicto, iPad, K3 WiFi, K4
|
Marcinchicago39, co widać pod jego nickiem, a wyjaśnia to także jego kolor (którego znaczenie jest opisane na dole głównej strony forum), jest moderatorem. Marcin ma to do siebie, że jest moderatorem tylko w dziale Audiobooków - a tam, wybacz określenie, ni cholery nie pasuje temat z prośbą o polecenie książki.
Jeśli Marcin przeniósł go od siebie do Requestów - to fakt, wybrał odrobinę niefortunnie. Nie zmienia to jednak faktu, że to Ty najpierw źle wybrałaś forum, by umieścić swój post, więc powinnaś mieć pretensje przede wszystkim do samej siebie, a nie całego świata. Poza tym - na razie po prostu zwrócono Ci uwagę - jeżeli to traktujesz jako atak na Ciebie samą, to strach pomyśleć, co będzie dalej, gdy ktoś znowu napisze, że zrobiłaś coś nie tak (na przykład umieściłaś tego posta w dziale Pomocna dłoń, gdy powinien się znaleźć w Vortal i forum - komentarze - i czytałem go po 5 minutach od napisania, sądzę, że nikt nie zdążył go przenieść, chyba, że to spisek).
Zgadzam się z jednym - zawsze najłatwiej być biernym i nic nie robić, tylko spijać śmietankę z pracy innych. Tyle, że tu się tak nie da, przykro mi.
Dołączył(a): 11 lip 2007 19:46:01 Posty: 887 Lokalizacja: www.eksiazki.org
|
Owszem mogę - większość postów pisałaś w działach, gdzie nie zaliczają się one do licznika. Zresztą każdy taki dział ma w opisie pogrubioną czcionką dopisaną adnotację, że posty w nim nie są zliczane. Zresztą mogłaś o tym przeczytać w newsie...
|