Re: Pocketbook Basic Touch 2 PB625 + Coolreader
Dziękuję, ale jestem pewna, że katalogi są ok. Instaluję CR wg instrukcji - restart - nie działa - przywracam ust fabryczne - restart -instalacja innej wersji - itd.
Problem w tym, że dedykowana wersja (4 wg Twojej sugestii) instaluje się, ale nie otwiera epubów.
Ogólnie jestem rozczarowana poziomem tych programów (CR, FB reader, adobe), ściągnęłam sobie wersje na windowsa, żeby przetestować wszystkie 3 programy i soft do czytania jest zwyczajnie słaby, każdy program ma coś kompletnie schrzanione. Przesiadka z kindla i cybooka na pocketa jest dla mnie uciążliwa. Nie spodziewałam się aż takiej nędzy po przyjaznych programach ze starych czytników i w zasadzie to już przestaje mi zależeć, żeby CR zadziałał na tym pocketbooku...
Extensions wyglada tak:
| | |
| Kod: asp:@HTML_file:1:fbreader.app,cr3-pb.app:ICON_HTM cgi:@HTML_file:1:fbreader.app,cr3-pb.app:ICON_HTM chm:@Z_HTML_file:1:fbreader.app,cr3-pb.app:ICON_CHM epub:@EPUB_file:1:cr3-pb.app,fbreader.app,AdobeViewer.app:ICON_EPUB fb2:@FB2_file:1:fbreader.app,cr3-pb.app:ICON_FB2 htm:@HTML_file:1:fbreader.app,cr3-pb.app:ICON_HTM html:@HTML_file:1:fbreader.app,cr3-pb.app:ICON_HTML jsp:@HTML_file:1:fbreader.app,cr3-pb.app:ICON_HTM mht:@HTML_file:1:cr3-pb.app:ICON_HTM php:@HTML_file:1:fbreader.app,cr3-pb.app:ICON_HTM pl:@HTML_file:1:fbreader.app,cr3-pb.app:ICON_HTM rtf:@RTF_file:1:fbreader.app,cr3-pb.app:ICON_RTF txt:@Text_file:1:fbreader.app,cr3-pb.app:ICON_TXT | |
| | |