Warstwa e-papieru ma być przezroczysta w momencie włączenia podświetlenia pod warstwą lcd, która będzie "głębiej" w urządzeniu. W trakcie korzystania z e-papieru podświetlenie ma być wyłaczone - oszczędzanie energii. A to wszystko przykryte warstwą dotykową. Ja tego nie widzę w praktyce.
No dokładnie! Co prawda bardzo wazne przy zakupie iPada było dla mnie czytanie e-booków, ale jednak nie zdecydowałabym sie, gdyby miało to być jego jedynym zastosowanie. IPada używa moje dziecko do grania, wspólnie oglądamy filmy, układamy puzzle, korzystam z internetu, a nawet w zdarza sie, że pracuję. Ograniczenie się do czytnika e-booków byłoby ogromnym nieporozumieniem. Kocham multifunkcjonalność <3
_________________ Humor i cierpliwość to dwa wielbłądy, na których przemierzyć można wszystkie pustynie. (Phil Bosmans)
no tak, ale zdecydowanie wolę mniej urządzeń, a więcej funkcjonalnosci, ale to moje prywatne zdanie. co do hybrydowego ekranu, to naprawdę coś o krok przed innymi
_________________ Humor i cierpliwość to dwa wielbłądy, na których przemierzyć można wszystkie pustynie. (Phil Bosmans)