Witam. Mam pytanie odnośnie podświetlenia czytnika. Czy jest możliwość kompletnie wyłączyć podświetlenie? Mam dedykowane etui i za każdym razem kiedy je otwieram zapala się. Wchdziłam w ustawienia podświetlenia i je wyłączałam ale i tak z każdym otwarciem podświetlenie się włacza.
W AG1 jest taka opcja w Ustawienia -> System -> Opcje zasilania -> Wybudź, która ustawia, czy po wybudzeniu ma być włączone światełko czy nie. W T68 tego nie ma, więc pewnie w AG2 też nie...
Dziękuję bardzo za pomoc Niestety mój cztnik trafił dzisiaj do serwisu więc nie mam jak sprawdzić, ale jak tylko go odzyskam to na pewno skorzystam bo bardzo mi ta opcja sie przyda.
eCzytnik: AG 2
Re: After glow 2 podświetlenie
Miłosz ArtaTech napisał(a):
Wystarczy odznaczyć opcję ''Wybudź - podświetl ekran po wybudzeniu''. Znajdującą się w: menu/ustawienia/opcje zasilania/wybudź
Pozdrawiam Miłosz
Jestem żywo zainteresowana wyłączeniem, ale w moim menu AG 2, w opcje zasilania, nie ma takiej opcji. Czytnik został zakupiony w sklepie Vobis (edit: w Agito) (w promocji z ebookiem).
Nie martwcie się brakiem opcji, bo i tak nie działa. Ja ją mam i jest odznaczona. Kiedy włączam AG2 zawsze włącza się podświetlenie (na poziom ustawiony wcześniej). Kiedy go po prostu wybudzam, to zawsze włącza się podświetlenie na poziom minimalny.
Po aktualizacji opcja już jest tylko niczego nie wnosi. Mimo odznaczenia "ptaszka" w funkcji "podświetl ekran po wybudzeniu" czytnik i tak żarzy się lekko po wybudzeniu otwarciem dedykowanej okładki.