Teraz jest 23 kwi 2018 6:57:53




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Pocket book pro 602 
Autor Wiadomość
Użytkownik

Dołączył(a): 11 cze 2011 11:16:44
Posty: 3
eCzytnik: PocketBook pro 602
Post Pocket book pro 602
Witam mam problem przez przypadek usunołem menu w jezyku polskim nie mogę ponownie wybrać polskiego z listy bo go niema
są tylko inne języki :( w ogóle bałagan sie zrobił na pamieci czytnika:(
moja wersja oprogramowania 2.0.3
da rade ściągnąć ten pliczek polskiego jezyka albo oprogramowanie do tego czytnika??

Może ktoś z was ma taki sam czytnik to mial bym brośbe o pliczek polski albo oprogramowanie

Proszę o pomoc


11 cze 2011 11:36:00
Zobacz profil
Użytkownik

Dołączył(a): 21 lut 2010 16:21:18
Posty: 320
eCzytnik: Onyx Boox 60S
Post Re: Pocket book pro 602
Tu jest strona z oprogramowaniem do PB 602:
http://pocketbook.de/support/pocketbook-602/
A tu może znajdziesz więcej informacji:
http://www.e-tekst.pl/forum/cat/cid=84


12 cze 2011 12:38:33
Zobacz profil
Użytkownik

Dołączył(a): 11 cze 2011 11:16:44
Posty: 3
eCzytnik: PocketBook pro 602
Post Re: Pocket book pro 602
Ok dzieki a co do tego oprogramowania jak to się instaluje czytałem ze trzeba wrzucić ten plik update na karte sd nie mam kary SD tylko pamieć pockebooka nie całe 1gb wolne można bez karty dokonać aktualizacji?? czy coś może się zepsuć?


12 cze 2011 14:22:14
Zobacz profil
Użytkownik

Dołączył(a): 21 lut 2010 16:21:18
Posty: 320
eCzytnik: Onyx Boox 60S
Post Re: Pocket book pro 602
Niestety nie wiem, czy da się przeprowadzić aktualizację bez karty SD bez wyrządzenia jakieś szkody.
Jeśli usunąłeś tylko polskie menu to może wystarczy je ponownie wgrać do katalogu G:\system\language\keyboard, ("g" to oznaczenie czytnika w komputerze) i wybrać w settings polskie menu.
http://www.sendspace.com/file/ydw6ky


12 cze 2011 15:45:28
Zobacz profil
Użytkownik

Dołączył(a): 11 cze 2011 11:16:44
Posty: 3
eCzytnik: PocketBook pro 602
Post Re: Pocket book pro 602
Dzięki za pliczek ale to nic niedało wkleiłem do system\language\keybrad zastanawia mnie czemu w tym folderze niema plików innych języków a na licie języków w pockebooku sa:/

czy ustawienia fabryczne mogły by coś pomóc??
Wszedłem w menu(maintenance) i tam są podobno ustawienia fabryczne clean state i inne tylko niewiem czy nie skasuje calej pamieci wewnętrznej nie wiem co tam nacisnąć:/

Edit:

Jednak się udało dzięki wielkie!!!


12 cze 2011 22:09:34
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Skocz do:  
cron