Teraz jest 20 sie 2018 12:15:36




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Onyx Boox 60 Pearl - prawda czy pomyłka w opisie? 
Autor Wiadomość
Użytkownik

Dołączył(a): 24 lis 2011 9:15:57
Posty: 85
eCzytnik: Onyx Boox 60 | Kindle Touch
Post Onyx Boox 60 Pearl - prawda czy pomyłka w opisie?
Onyx Boox 60 Pearl - prawda czy pomyłka w opisie?

http://www.vobis.pl/oferta/notebooki_i_ ... _60_6.aspx

Pozdrawiam,


05 gru 2011 20:15:05
Zobacz profil
Użytkownik

Dołączył(a): 06 sie 2011 8:03:19
Posty: 90
Lokalizacja: Warszawa
eCzytnik: Onyx Boox i62; Kobo Aura H2O
Post Re: Onyx Boox 60 Pearl - prawda czy pomyłka w opisie?
Odpowiedź znajdziesz tu w wypowiedzi Roberta z ArtaTech.
onyx-boox-f162/forum-onyx-boox-aktualnosci-i-promocje-t10561.html


05 gru 2011 21:30:03
Zobacz profil
Post Re: Onyx Boox 60 Pearl - prawda czy pomyłka w opisie?
sdsi napisał(a):
Onyx Boox 60 Pearl - prawda czy pomyłka w opisie?

To nie pomyłka - od jutra w Vobisie!


06 gru 2011 9:27:58
Użytkownik

Dołączył(a): 21 lut 2010 16:21:18
Posty: 320
eCzytnik: Onyx Boox 60S
Post Re: Onyx Boox 60 Pearl - prawda czy pomyłka w opisie?
Robert ArtaTech napisał(a):
sdsi napisał(a):
Onyx Boox 60 Pearl - prawda czy pomyłka w opisie?

To nie pomyłka - od jutra w Vobisie!



Czy oprogramowanie do A60 Pearl jest takie same jak do A60 i czy ewentualna aktualizacja nie spowoduje żadnych problemów?


06 gru 2011 10:01:35
Zobacz profil
Post Re: Onyx Boox 60 Pearl - prawda czy pomyłka w opisie?
czytelnik44 napisał(a):
Czy oprogramowanie do A60 Pearl jest takie same jak do A60 i czy ewentualna aktualizacja nie spowoduje żadnych problemów?

Na razie Onyx BOOX A60 występuje w 2 wersjach wymagających odrębnego oprogramowania.
Najstarsze, jeszcze zwane 60 (bez A) - podstawowa wersja (włącznik WiFi u dołu po lewej) sprzedawane w czarnych pudełkach.
Nowsze, ze wzmocnioną obudową (włącznik WiFi u góry po prawej) - to samo oprogramowanie co w X60.

Edit:
Poprawiłem tą informację,
gdyż dowiedziałem się od serwisu, że w nowszych modelach A60 z ekranem Vizplex i Pearl jest to samo oprogramowanie. (Sam jeszcze nie instalowałem, zasugerowałem się praktyką rosyjskiego dystrybutora)
Jeśli nastąpi jakaś zmiana - poinformujemy.


Ostatnio edytowano 12 gru 2011 10:52:25 przez Robert ArtaTech, łącznie edytowano 1 raz

Poprawka merytoryczna



12 gru 2011 10:52:25
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Skocz do: