Teraz jest 25 kwi 2019 2:44:44




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Jak w i62 wprowadzić symbol "/" (slash)? 
Autor Wiadomość
Użytkownik

Dołączył(a): 12 lut 2012 18:44:55
Posty: 1
eCzytnik: i62
Post Jak w i62 wprowadzić symbol "/" (slash)?
Cześć,
proszę o pomoc - Jak w i62 wprowadzić przy wpisywanie adresu www symbol "/" (slash)?

dzięki!
marysia


12 lut 2012 18:50:37
Zobacz profil
Użytkownik

Dołączył(a): 30 sty 2012 22:14:30
Posty: 45
eCzytnik: Brak
Post Re: Jak w i62 wprowadzić symbol "/" (slash)?
W A60 na klawiaturze wciskasz 'shift' i pojawiaja sie znaczki.
W i62 moze byc podobnie.


12 lut 2012 20:15:17
Zobacz profil
Post Re: Jak w i62 wprowadzić symbol "/" (slash)?
Tak, a jeśli jakiegoś znaku brakuje (część jest "przykryta" przez polskie litery) to przełączenie języka klawiatury na angielski, daje dostęp do wszystkich znaków specjalnych.


13 lut 2012 12:36:10
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Skocz do:  
cron